Massasje


MASSASJE


Massasje er en terapiform, der muskulaturen, sener og bindevevet behandles gjennom ulike behandlingsteknikker. Ved å stimulere huden og det underliggende vevet blir hele kroppen stimulert, siden huden, som kroppens største organ, er tilknyttet alle andre organer, direkte eller indirekte. Massasje har mange helsefremmende effekter, i tillegg til at den behandler spesifikke plager, som f.eks. rygg- og nakkesmerter som kan ha oppstått pga overbelastning eller feilbelastning.Massasje kan ha følgende effekter

  • Øke blod- og lymfesirkulasjon og utskillelse av avfallsstoffer.
  • Redusere spenninger, smerter og stivhet i muskulaturen og kroppen.

  • Redusere stressfølelsen og stressrelaterte plager – siden massasje fører til at kroppen reduserer utskillelsen av stresshormonet kortisol i blodet.
  • Øke fysisk og psykisk avspenning og velvære – siden massasje fører til at nivået av hormonene serotonin og dopamin økes.
  • Bidra til bedre immunforsvar og lavere blodtrykk – siden massasje fører til redusert utskillelse av hormonet kortisol i blodet.
  • Bidra til bedre søvn – siden massasje fører til økt nivå av hormonet serotonin som har stor betydning for søvn.
Ulike former for massasje

Jeg tilbyr klassisk massasje og dybdemassasje.

Massasjebehandlingen tilpasses den enkelte personen og utgangssituasjonen med hensyn til valg av behandlingsområder, og valg og intensitet av grep og behandlingsteknikker.


Klassisk massasje er en kroppsmassasje som har som hensikt å redusere eller motvirke spenninger og smerter i musklene, samtidig som den kan gi en økt følelse av avslapning og velvære. Her brukes det ikke så dype og kraftige grep som ved dybdemassasje.


Dybdemassasje er en kraftigere og mer spesifikk massasje som går dypere inn i vevet, og som brukes ved muskelplager og dysfunksjoner. Den har som hensikt å påvirke bindevevet og løsne anspente og ømme punkter i musklene og med dette bryte opp spenninger, redusere smerter, og sørge for bedre bevegelighet og funksjon. Her brukes det dyptgående behandlingsteknikker som f.eks. myofascial-/ bindevevsbehandling eller triggerpunktbehandling.

Siden dybdemassasje for det meste brukes i forbindelse med en spesifikk problemstilling, f.eks. nedsatt bevegelighet og/ eller smerter/ spenninger i muskulaturen, vil det før og etter massasjen bli gjennomført en aktiv bevegelsestest, for å kunne vurdere selve problemstillingen og effekten av massasjen.

 Gjeldende retningslinjer og anbefalinger knyttet til smittevern følges!

Priser


Klassisk massasje     

30 min.    400 kr

45 min.    550 kr

60 min.    700 kr 


Dybdemassasje

30 min.    400 kr

45 min.    550 krRabatt

Du får 50% rabatt på hver 10. massasje


I april og mai har vi Verv en venn - kampanje. 

Verver du en som kommer til massasje, får dere begge 20% rabatt – den du verver på sin første massasje, og du på din neste massasje.
Tilbakemeldinger fra klienter


Petra er dyktig, vennlig og profesjonell. Hun klarte og myke opp ryggen min og jeg kjente at jeg pustet dypere og pusterytmen stabiliserte seg. Det er flere år siden jeg slappet av i ryggen og pusten på denne måten. En stor takk til Petra!
Mann 33 år


 

Jeg har idag vært i Furuskogen og fått klassisk massasje. Massøren Petra var trygg og god, og jeg kjente at hun kunne sin jobb. Det var veldig avslappende og godt, med varmeteppe og gode oljer. Jeg kan anbefale en god massasje hos Petra, jeg vil komme igjen :-)

Hilsen Reidun


 

Jeg var hos Petra for klassisk massasje. Veldig fornøyd! Jeg kan anbefale henne på det varmeste.
Kvinne 33 år


 

Jeg vil absolutt anbefale massasje hos Petra!

Jeg føler meg veldig trygg hos henne, da hun er god til å forklare hva hun gjør og hvorfor hun gjør det. Hennes bakgrunn som fysioterapeut gjør at hun er profesjonell, med høy grad av kunnskap.

Jeg har fått både klassisk massasje, og dybdemassasje hos henne. Min favoritt er dybdemassasje da jeg merker at det fungerer veldig bra til min rygg og nakke. Petra er opptatt av at man som kunde skal ha en behagelig opplevelse. Ønsker man musikk, varmeteppe, høyere eller lavere temperatur i rommet, får man det. Hun er også flink til å sjekke ut underveis om trykket er passe, eller må justeres opp eller ned. Hun tester bevegelighet, både før og etter timen for å sjekke effekt av massasjen.

Jeg kommer til å fortsette behandling hos henne, og anbefaler henne på det sterkeste.

Mona K. 60 årGavekort


Ønsker du å gi en massasje i gave til en du er glad i?

Det er mulig å få kjøpt gavekort hos oss.
Ta kontakt med oss ved interesse for massasje eller kjøp av gavekort. 


 

Hjertelig velkommen!


Petra Skaland