Massasje


MASSASJE


Med min bakgrunn som fysioterapeut - med teoretisk og praktisk utdanning i massasje, god kunnskap om kroppen samt ferdigheter i ulike muskelbehandlingsteknikker – tilbyr jeg massasje.

 

Massasje er en terapiform, der muskulaturen, sener og bindevevet behandles gjennom ulike behandlingsteknikker. Ved å stimulere huden og det underliggende vevet blir hele kroppen stimulert, siden huden, som kroppens største organ, er tilknyttet alle andre organer, direkte eller indirekte. Massasje har mange helsefremmende effekter, i tillegg til at den behandler spesifikke plager, som f.eks. rygg- og nakkesmerter som kan ha oppstått pga overbelastning eller feilbelastning.Massasje kan ha følgende effekter

  • Øke blod- og lymfesirkulasjon og utskillelse av avfallsstoffer.
  • Redusere spenninger, smerter og stivhet i muskulaturen og kroppen.

  • Redusere stressfølelsen og stressrelaterte plager – siden massasje fører til at kroppen reduserer utskillelsen av stresshormonet kortisol i blodet.
  • Øke fysisk og psykisk velvære – siden massasje fører til at nivået av hormonene serotonin og dopamin, som er knyttet til følelsen av glede, velvære og tilfredshet, økes.
  • Bidra til bedre immunforsvar og lavere blodtrykk – siden massasje fører til redusert utskillelse av hormonet kortisol i blodet.
  • Bidra til bedre søvn – siden massasje fører til økt nivå av hormonet serotonin som har stor betydning for søvn.
Ulike former for massasje

Jeg tilbyr klassisk massasje og dybdemassasje.


Klassisk massasje er en behagelig kroppsmassasje, som har som hensikt å gi en økt følelse av avslapning og velvære, samtidig som spenninger og smerter i musklene reduseres eller motvirkes. Her brukes det ikke så kraftige og dype grep som ved dybdemassasje.


Dybdemassasje er en kraftigere og mer spesifikk massasje som går dypere inn i vevet, og som brukes ved muskelplager og dysfunksjoner. Den har som hensikt å påvirke bindevevet og løsne anspente og ømme punkter i musklene - og med dette bryte opp spenninger, redusere smerter, og sørge for bedre bevegelighet og funksjon. Her brukes det dyptgående behandlingsteknikker som f.eks. myofascial-/ bindevevsbehandling eller triggerpunktbehandling. 

 Om en ønsker kan en under massasjen ligge på et varmeteppe, som gjør at spenningene lindres og at en slapper bedre av.


Ved bruk av massasjeolje kan en velge mellom mandelolje eller en blandning av mandelolje og sesamolje som er tilsatt lavendel. Mandelolje har en beskyttende og nærende effekt på huden. Den balanserer hudens fett- og fuktighetsnivå og vil ha en ekstra god effekt for alle med tørr og sensitiv hud. Blandningsoljen er en avslappende kroppsolje som pleier huden og hjelper den til å holde seg myk og smidig, samtidig som den virker beroligende for sinnet.

Priser


Massasje 30 min: 400 kr        Klippekort med 5 klipp: 1850 kr


Massasje 60 min: 740 kr        Klippekort med 5 klipp: 3400 kr

Gavekort


Ønsker du å gi en massasje i gave til noen du er glad i?

Det er mulig å få kjøpt gavekort hos oss.
Ta kontakt med oss ved interesse for massasje eller kjøp av gavekort. 


 

Hjertelig velkommen!


Petra


Copyright @ All Rights Reserved